Lähde: rlv.de
Raparperitoscapiirakka
4 munaa
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100g sulatettua voita
n. 1 l raparperia
Sekoita pohjan aineet, ja levitä uunipellille. Päälle pieneksi leikatut raparperit. Paista 200C n. 10 minuuttia. Sillä aikaa valmista toscakuorrute:
50 g voita
150 g mantelilastuja
1 dl sokeria
1/2 dl kuohukermaa
1 rkl vehnäjauhoja
Kiehauta aineet kattilassa ja kaada puolikypsän piirakan päälle. Paista piirakkaa vielä n. 10 minuuttia, tai kunnes kuorrute on saanut kauniin pinnan.
Parhaimmillaan piirakka on lämpimänä hieman sulaneen vaniljajäätelön kanssa. :)
2 kommenttia:
Nami! Empä tienny että oot "pullantuoksuinen Anna" :)
Hih, kyllä mä taidan olla. :) Tykkään tosi paljon laittaa ruokaa ja leipoa (ja sen kyllä huomaa).:)
Lähetä kommentti