sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kesäraidat

Ostin kauan sitten kerän Noron Silk Garden sockia. Päävärinä violetin eri sävyt. Lankakerä on marinoitunut jo useamman vuoden, kun en ole keksinyt mitä siitä haluan tehdä. Nyt jokin aika sitten löysin sopivan ohjeen kerälle, ja vieläpä omasta jonostani. Jännä homma!


Eli, ohjeena Harris tweed socks (rav link). Lankaa kului 2,5 puikoilla 83g. Ohje oli kiva, yksinkertainen ja helppo, sukat valmistuvat nopeasti. Ainoana vikana tuo lanka, ehkä silkkinsä ansiosta se oli jäykkää ja joustamatonta. Jotenkin jännitin hartioita hirveästi sitä neuloessa, eli ei ehkä tätä lankaa enää minun varastooni. Värit kyllä ovat kivat! Ja tohkeissani neulomisesta hoksasin toista sukkaa aloittaessa, että hei, en tehnyt ensimmäiseen sukkaan resoria! Hupsista sentään, sitten ei tullut resoria toiseenkaan sukkaan!


En edes yrittänyt saada raitoja osumaan kohdikkain, parilta nuo näyttävät mielestäni näinkin. Kivan kesäisiä värejä, tykkään. Näillä sukilla kuittaan myös aakkoshaasteen H-kirjaimen.

Samaan aikaan toisaalla... Kuvausassistentteja ei paljon kiinnostanut:5 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ihanat kesäsukat, värit suoraan kukkapellosta :)

Lotta kirjoitti...

Voi noita kissoja! Ihanat :). Ja sukat toki myös!

Mertsu kirjoitti...

Kivat sukat! Mulla on ihan samanlainen kerä odottamassa inspiraatiota, jos tämä nyt motivoisi aloittamaan, kun tietää mitä saa. :) Tykkäsin kovasti lehmäkuvista aiemmassa postauksessa, tulee lapsuus mieleen. :)

Anna kirjoitti...

Emma, eikös olekin! Nuo sukat varmasti piristävät kun ne talvella vetää jalkaansa.

Lotta, kissat kiittävät. :)

Mertsu, on kyllä kivaa nähdä miltä värit neulottuna näyttävät. Ainakin minulla on tapana rakastua kauniisiin vyyhteihin ja sitten tajuta, että en pidä neulottuna niistä väreistä yhtään. Tässä onneksi oli ihana lopputulos. Ja kiitos, lehmäkuvia on kiva ottaa. :)

Neulisti kirjoitti...

Onpa harvinaista, kun kissaa on kiinnostanut enemmän pötköttely kuin linssiluteilu. :D Todella kauniit sukat. Lanka näyttää aivan ihanalta, harmi jos ei ollut ihanteellista neulottavaa.