sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Hockey affection

Neuleretriitissä saimme retriittilahjaksi Veera Välimäen Color Affection-huivin ohjeen. Taito-lehden arvonnasta voittamallani lahjakortilla tilasin Villavyyhdistä Cascade Heritagea huivia varten. Jääkiekon MM-kisojen aikaan minulla oli viimein aikaa neuloa CA.


Huivi oli ihanan yksinkertainen ja koukuttava, raita raidan jälkeen - sopi siis erinomaisesti jääkiekon katseluun. Lanka oli kivaa neulottavaa, ja väriyhdistelmästä tykkään kovasti! Lankaa kului yhteensä piirun verran yli 200g, joten lankaa jäi ylikin, onneksi niille on jo suunnitelma. ;) Huivilla on kyllä kokoakin, yhtään pingottamatta noin 2 metriä. Saa sitten kylmien kesäiltojen tullen kääriytyä oikein kunnolla.5 kommenttia:

MevrouwWalvis kirjoitti...

Hieno Colour Affection! Mä vielä odotan villoja, joista kehrään langat huiviin:)

Sanna kirjoitti...

Kun aiemmin ihailin huivia varten hankkimiasi lankoja, en ollenkaan osannut kuvitella miltä valmis huivi näyttäisi. Mietin, että millähän värillä aloitat, mihin lopetat... Huivista tuli upea! Ja väriyhdistelmä on hieno!

Lotta kirjoitti...

Oi, miten nätti! Kivat värit olet yhdistänyt! :)

Emma kirjoitti...

Mahtavan kokoinen :D Ja onnistunut väriyhdistelmä. Kai tää ohje on pakko vihdoin ostaa...

Anna kirjoitti...

Kiitos kehuista kaikille. Huivi on kyllä ihana, ja Sanna, kyllä minäkin noita lankoja hetken pyörittelin ja pohdin, että millaiseen järjestykseen ne laitan, mutta taisin onnistua aika hyvin! :)