keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Älä pelkää maailmaa

 Ja ulkona kesäyö, satoi kasvoille kyyneleitä.

Tässä on nyt se lanka, jonka purkaminen ei haitannut yhtään. Kauan sitten Asarumilta ostettu hänen värjäämänsä Yarngrimoire Yarnsin Silky Merino, värissä Neiti Kevät. Kauan vyyhti marinoitui varastossa, aina välillä sitä hipelöin kuiskien sille sen olevan my prescious...my prescious.. Kevättalvella tajusin, että se haluaa olla Annis. Ja Annis siitä oli tuleva.Puikoilla 5,0 neuloin menemään. Ohje oli helppo, reunapitsi nätti ja yksinkertainen. Lyhennetyt kerrokset vieläkin helpommat. Huivi valmistuikin nopeasti, viikossa! Kun päättelin langanpäät, ajattelin, että kylläpä huivista tuli pieni ja lankaa kului vähän (76g). Henkisesti valmistauduin purkamaan koko tekeleen ja tekemään siitä vähän isomman. Vaan kuinkas kävikään kun pingotin huivin?Istun hämärässä, odotan vieläkin hetkeä joka ei lopu koskaan.
Saapuisi hiljaisuus, kertoisi minulle kuinka kaikki lopulta katoaa.
Näen valot taivaalla, ja juoksee selässä kylmiä väreitä.Melkein loppui tila sängyltä pingottaa huivia. Huivi on ohut, mutta pituutta sillä riittää. Ainoa harmistus on sileän reunan rullaaminen, mutta ei senkään niin väliksi. Lanka on niin kaunista ja huivin malli hurmaava, että tuollainen pieni harmi unohtuu hetkessä.

Ainoastaan toivoisin, että joskus saisin jonkun kuvaamaan minua ja neuleitani. Tätäkin huivia varten olisi ollut ihanaa kietoa se ympärilleni ja ottaa kuvia. Friikakin on esittelemättä, kun tarvitsisin jonkun ottamaan kuvia. Miehellä ei riitä mielenkiinto. Pitäisi kai ostaa kameraan jalusta ja kaukosäädin ja opetella niiden kanssa ottamaan kuvia.

Ja ulkona kesäyö, satoi kasvoille kyyneleitä.

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kaunis Annis! Aivan ihana vihreä väri.
Annis on odottanut vuoroaan minun listallani jo pitkään, mutta tuo reunan rullaantuminen mietityttää - ja nuo nypyt!

Neulisti kirjoitti...

Upea huivi! Tuo väri on todella herkku. :)

Jenni kirjoitti...

Voiih, ihana!

Vyyhti kirjoitti...

Oi kun kaunis! Kameran jalusta olisi haaveissa täälläkin, tosin varmaan vähintään yhtä paljon miehen toiveista, joka on meistä se kovempi valokuvaaja. Olisi sitten helpompi ottaa kuvia vähän hämärämmässäkin, kun käsin on vähän vaikea pitää kameraa riittävän paikallaan.

Anna kirjoitti...

Sanna: Kiitos :) Nypyt olivat loppujenlopuksi hyvin yksinkertaisia, kunhan vain keskittyi tekemään langankierroista löysiä. :)

Neuluisti ja Jenni, kiitos :)

Vyyhti, kiitos! Jalusta olisi kyllä ihana, joskus kun ajastimen kanssa kuvia otan, niin onpa vaikeaa keksiä mihin kameran laittaisi..