tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tää on todellisuus

Aina ei voi innostua. Tai onnistua. Oli lankaa, josta halusin tehdä sukat (Teetee Pallas). Oli ohje, joka näytti kivalta (Go with the flow-sukat). Oli aikaa. Niinpä aloitin, ja neuloin menemään. Huomatakseni, että sukat ovat aika piukat, mutta jalkaan menevät. Kyllähän ne venyvät käytössä. Ensimmäisen kantapään jälkeen huomasin, että taas unohtui varresta resori. Hupsista. Kärkeä tehdessäni huomasin, että siksakkuvioni meni vähän kuinka sattuu. Ei huvita purkaa, antaa mennä näin. Ja sitten toinen sukka. Jo tökki. Lanka halkeili helposti ja usein huomasin neuloneeni vain yhteen säikeeseen. Kantapään silmukat poimin rumasti. Ja taas mentiin siksakkia kuinka sattuu. Eikä kuvistakaan tullut kivoja. Ja lankaakin jäi vähän turhan paljon.Hassua. Sukat ovat ihan nätit, kivat. Mutta silti niistä ei jäänyt mitään ihkuneulekokemusta. No, ehkäpä tälläisia perusneuleitakin tarvitaan, että toiset projektit tuntuisivat vielä ihanammilta.. Kuten se, joka nyt on puikoilla. Jota varten loin 350+ silmukkaa ihan vain purkaakseni ja luodakseni ne uudestaan. Eikä ärsytä. Yhtään. Ihan totta.

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Kyllä ne vaan nätit sukat on :).

Heidi kirjoitti...

Kuulostaapa tutulta, joskus minullekin on käynyt näin :D . Mutta nätit ja kivat sukat ne ovat.

Neulisti kirjoitti...

En usko, ettei ärsytä. :D Pitääpä olla varovainen tuon sukkaohjeen kanssa. Mulla on se myös jonossa ja luulen, että saatan hyvinkin tehdä siksakit miten sattuu.

Maritta kirjoitti...

No ainakin sukat näyttävät kauniilta :) Ja tuo 350+ silmukoiden purkaminen ärsyttäisi minua kyllä suuresti :D

Tanja kirjoitti...

Hirveen on sievät sukat! Itselläkin jonossa ja tämä kyllä nostaa niitä taas hieman ylöspäin to-do-listalla...

Anna kirjoitti...

Kiitos kehuista! Varmasti omastakin mielestä tuntuvat kauniimmilta, kunhan neuleprosessin ärsyynnykset kaikkoavat mielestä.

Neulisti: itse ainakin sorruin siihen, että kun muistin mallineuleen ulkoa, niin lähdinkin kääntämään siksakkia väärään suuntaan.