lauantai 12. toukokuuta 2012

Sukkakakku, kakkusukka, sukkukakka?

Saadaanhan täällä jotain valmiiksi! Jos ei kuvia Friikasta, niin kuvia rumista sukista ja kakuista.

Mies tilasi talvella sukat (koska hukkasi vanhat, tuo kiittämätön ruojake). Minä päätin hyödyntää lahjana saatuja (rumia) raidallisia seiskaveikkoja ja kahelien aakkoshaastetta. Malliksi valikoitui Escalator socks, joka on mallina yksinkertainen, mutta riittävän mielenkiintoinen. Raidallinen seiskaveikka ei vain ollut nappivalinta, joten kyllästyin sukkiin ensimmäisen sukan jalkaterän puolivälissä, ja ne marinoituivat helmikuusta toukokuuhun. Jääkiekon MM-kisojen aikaan sain sitten neulottua hyvinkin nopeasti toisenkin sukan, ja mies sai sukat. Juuri sopivasti kesäkeleille! Onni on tehokas tyttöystävä.




Entäs se kakku? Löysin uskomattoman herkulliselta kuulostavan suklaa-nougat-juustokakun ohjeen. Pakkohan sitä oli kokeilla, olkoon se nyt sitten ennakkosynttärikakku, tai mikä vain. Ohje on pitkä, joten saatte vain linkin. Sen verran jouduin säätämään, että mignonmunien sijasta kakussa on nougattoffeepatukoita. Lisäksi en paistanut kakkua vesihauteessa kuten käskettiin, sillä minulla ei ollut riittävän suurta uunivuokaa. Herkullista tästä tuli joka tapauksessa, tosin kuvasta voi päätellä, että ei minusta kakkubloggaajaa saa. ;) Annan keittiössä ei oikein koskaan mene niin kuin strömsössä.





3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ainakaan mulla ei näy nää kuvat. Kyllähän kesälläkin monesti tarvii villasukkia! Villasukat ja crocsit on ihan paras yhdistelmä kotioloissa vuodenajasta riippumatta! ;)

Anna kirjoitti...

Näkyyköhän nyt? Yritin ladata kuvat uudestaan. Villasukat on kyllä hyvät, ja yleensä kesälläkin tykkään käyttää villasukkia kumppareiden kanssa.

Jenni kirjoitti...

Nyt näkyy! Sukan malli näyttää kivalta ja kakku oi-miten-suklaiselta! :P