lauantai 7. huhtikuuta 2012

Arvontajuttuja

Jokunen viikko takaperin linkitin blogiini maininnan TAITO-lehden arpajaisista. Pian sen jälkeen sähköpostiini ilmestyi viesti, jossa kerrottiin minun voittaneen lahjakortin Villavyyhti-lankakauppaan. Yllätys oli suuri ja iloinen. Vietinkin useita päiviä selaten nettikauppaa ja pohtien, kuinka haluaisin lahjakorttini käyttää. Retriitti helpotti tuskaa suuresti, sillä retriittilahjana saimme ohjeen Color affection-huviin. Lisäksi retriitti herätti uinuvan kehruukiinnostukseni, ja huivilankojen kaveriksi ostoskoriin sujahti näppärästi värttinä. Ja eihän nyt tokikaan värttinää ilman villaa...


Tässä saalis, joka postilaatikkooni kolahti. Vasemmalta oikealle: Louhittaren luolan BFL-topsi, Schachtin värttinä sekä Cascade Heritagea väreissä Maroon, Como Blue sekä Steel. Tykkään.

Ja seuraava arvontavinkki, Järjellä ja tunteella-kirjablogissa on Huhtiarvonta, palkintona lahjakortti Suomalaiseen kirjakauppaan. Aikaa osallistua on 19.4 asti, joten kipinkapin sinne kaikki! :)


4 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Voi sinua onnellista voittajaa! Ihania ostoksia. :)

Sanna kirjoitti...

Kävipä sinulla tuuri :)
Tuleeko noista ihanista Cascaden langoista se Color affection-huivi? Herkulliset värit!

Anna kirjoitti...

Neulisti, eikös olekin :)

Sanna, tulee. Tykkään väreistä kovasti itsekin, tosin ensin ajattelin sinisen tilalle jotain toista punaisen sävyä. Tykästyin sitten tuohon siniseen ja valitsin sen.

Hanna kirjoitti...

Onnea arvonnan voittajalle! Ihania lankoja!