Pari reseptiä. Ilman kuvia. Älkää pelätkö, minä en aio ottaa ruokakuvia. En osaa laittaa kaunista ruokaa. Osaan ehkä laittaa hyvää, syötävää ruokaa. Mutta en esteettisesti kaunista ruokaa.
Meillä syötiin pestobroileria. Ohje on hyvin yksinkertainen:
-broilerinfileitä
-pestoa
-aurinkokuivattuja tomaatteja
-oliiviöljyä
Leikkaa broilerinfileisiin tasku, ja täytä tasku pestolla (itse laitoin reilun teelusikallisen) sekä pilkotulla aurinkokuivatulla tomaatilla (suurinpiirtein yksi tomaatti per filee). Asettele fileet voideltuun uunivuokaan, pirskota päälle oliiviöljyä (varo lorauttamasta liikaa) ja paista uunissa 200 asteessa n. 20-25 minuuttia.
Tämän seurana meillä syötiin pastaa maailman parhaalla juustokastikeella, jonka ohjeen sain neulojaystävältä.
Sulata 50g voita ja kaada sekaan n.2dl kermaa. Sekaan vielä puolikas purkki tuorejuustoa. Maustetaan maun mukaan (suolaa, pippuria, basilikaa). Itse käytin Valion Kolmen juuston kermaa, joka toi mukavasti makua, joten en sen kummemmin maustanut.
2 kommenttia:
Rakastan kanaa, pestoa ja aurinkokuivattua tomaattia. Ja niin paljon kuin kokkaankin, tällaisia en ole testannut ennen, joten testaan pian ;)
Kannattaa, tuli nimittäin hyvää! :) Tykkään itsekin kaikista noista, tämä yhdisti hyvin kaikki suosikit :)
Lähetä kommentti