sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Syksy.Valmistakin on tullut. Ihan huomaamatta. Isosiskon peruskynsikkäät ruskeasta nallesta. Valmistumisaikaa hidastivat a)sormet ja b)langan päättely. Molempia inhoan, hetkeen ei siis tässä blogissa näy mitään mihin täytyy neuloa useammille sormille kuin peukalolle oma kolonsa. Kynsikkäistä ei edes kuvaa tullut, kun tungin ne kuoreen ja lähetin siskolle.

Hyvässä vauhdissa on myös rakkausraitakaulahuivi kahdesta purosta. Tällä hetkellä vastaan on tullut kaksi solmua (yksi per kerä).

Suunnitelmia on, ja toivottavasti toteutumisiakin, kun koulu on alkanut ja tunneilla aikaa neuloa. Villatakkia, sukkia, lapasia. Pipoakin pitäisi.

(Ison) osan ajasta kyllä vie tuo nelijalkainen söpöläinen, jonka selästä lensin tänään ensimmäistä kertaa. Tai lensin ja lensin. Liu'uin alas. Köpöteltiin ilman satulaa, allekirjoittanut haaveili omiansa ja jalkojen juuresta lähti fasaani, joka aiheutti ponille sivuloikan oikealle ja allekirjoittanut havaitsi seisovansa omilla jaloillaan. Ei kai siinä. Lähinnä toivoin, että kukaan ei nähnyt :D

Ei kommentteja: