keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Trioo ilman vaniljaa.

Olin pari viikonloppua sitten ihanassa seurassa ihanassa Päivölässä. Mukana oli keskeneräinen kehruu ja keskeneräinen neule. Kumpikaan ei siellä valmistunut, mutta nyt on valmista.


Tämä on InayaCreationsilta ostettua merinoa. Kuituletistä 2/3 oli ruskeaa ja yksi pinkkiä, joten päätin kehrätä kaksi ruskeaa säiettä ja yhden pinkin. Lopputulos on mielestäni aika kaunis, kuin triojäätelöä ilman vanilja-osuutta. Pieni moka tuota tehdessä sattui, kun toinen ruskea säie loppuikin aiemmin kuin kaksi muuta, joten lopussa on muutaman gramman verran kaksisäikeistä. Lopputuloksena on 95g/300m lankaa.


Olen ehkä hieman oppinut kehräämisestä vuoden aikana. Kuvassa oikealla vuosi sitten retriitissä ihan-eka-rukkikehruu-ikinä. Oi voi, silloin vielä tuntui että en ehkä opi ikinä. :)

Ja sitten se neule! Kummipojan piti saada ristiäislahjaksi peitto. Toivottavasti ei ole poika palellut, sillä ristiäiset olivat jo kauan sitten, peitto valmistui eilen.


Ten stitch blanket söi reilut 200g vironvillaa, yhden vyyhdillisen. Tätä oli kiva neuloa aina silloin, kun oli jotain muutakin tekemistä. Automatkoilla, telkkaria katsellessa jne. Pelkästään neulomalla sain itseni kyllästymään aika nopeasti, ehkä siinä syy miksi neulominen kesti ja kesti ja kesti.. :)

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kaunoinen vyyhti! Ja peittokin on sievä, miulla on sama puikoilla! Tosin värit vaihtuu miun langassa turhan tiuhaan, ei tule noin hienoa liukuefektiä...

Anna kirjoitti...

Kiitos! Minä olisin ehkä kaivannut hieman nopeampaa värinvaihtoa, se olisi tuonut hieman lisää mielenkiintoa neulomiseen. :D

asarum kirjoitti...

Annoin sulle tuunustuksen blogissani. :)

Anna kirjoitti...

Ooh, kiitos! <3