sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Raitoja


Viime aikoina tuli neulottua paljon raitoja. Ihastuin Veera Välimäen Happy street-huiviin heti kun sen ohje julkaistiin. Toukokuun alussa vierailin Helsingissä juoksureissulla ja vierailin ihanassa Villavyyhdissä, josta valikoinkin langat tätä varten. Kolme eri väriä Hopasäie basicia. Tosin kuva on huono, eivätkä siniset oikein erotu toisistaan kunnolla. :/ Lankaa tähän kului n. 230 grammaa, ja huivi oli kivaa ja helppoa neulottavaa. Tosin langanpäitä tästä tuli aivan liian suuri määrä. ;) Mutta neulomisen jälkeen huivi on saanut viettää aikaansa nojatuolin nurkassa, sillä siinä on yksi ongelma:


Se on pitkä. Todella pitkä. En ole millään lailla sitä pingottanut, mutta huivilla on mittaa kolmisen metriä, ja korkeutta siihen nähden vähän. Se on vähän kuin hieman levahtanut pitkä kaulaliina. En oikein tiedä kuinka sitä käyttäisi, kerran jo kääräisin sen pääni ympäri turbaaniksi. Jostain syystä miestä huvitti. Ehkäpä sopeudun kuitenkin pikkuhiljaa ja syksymmällä siihen on varmaan kiva kääriytyä.

Nyt käsityöelämä täyttyy Celestariumin viimeisistä(?) kerroksista ja tour de fleecestä. Otin tavoitteekseni kehrätä joka päivä edes vähän, joten ehkäpä piankin pääsen esittelemään teille jotain.

Ei kommentteja: