lauantai 26. marraskuuta 2011

Joululahjoja minulle ja muille

Tilasin itselleni joululahjan. Oikeastaan joululahjoja. Klikkasin itseni Simon's catin nettikauppaan, eikä paluuta enää ollut. Ensin meillä syödään jouluna kissanpyllypipareita, ja koko ensi vuoden saan ihastella ihania kissejä niin seinäkalenterissa kuin taskukalentereissakin. Kalenterit ovat heikko kohtani. Rrrakastan ihania, kauniita ja somia kalentereita, ja joka vuosi joudun vakavien vaikeuksien eteen kun yritän päättää millaisella kalenterilla pidän yritän pitää elämäni kurissa ja järjestyksessä.Sitten, valmistuneita neuleita!
Tämän ihanuuden tein viime jouluna Asarumilta joululahjaksi saamastani Misti Alpacan Tonos worsted-langasta, joka on silkkaa i h a n u u t t a. Lanka 50% baby alpakkaa ja 50% merinoa, ihanan lämpöistä, pehmeää ja värikin on aivan upea. Nimensä on Raspberry. Ohjeena oli Butterfly hat, joten nimesin pipon Vadelmaperhoseksi. Puikot 4,0mm ja lankaa kului 60g. Nyt täytyisikin keksiä mitä tekisin loppukerästä. Jotain ihanaa, ehdottomasti.

Tämäkin on joululahja. Salainen sellainen vielä, oikein hyshys. Siksi kuvakin on kovin salaperäinen, vaikka siitä toki näkeekin mitä on tehty. Lankana ihan seiskaveikkaa. Tähän projektiin liittyi myös hieman askartelua. Tarkemmat speksit sitten joulun jälkeen. Eihän sitä tiedä millaiset tontut kurkkivat blogista touhujani. ;) Sen verran voin kertoa, että tykkäsin raidoittaa harmaata ja tuollaista sini-valkosävyistä 7 veljestä polkka-lankaa. Ihan yksinään en raidallisista langoista hirveästi piittaa, mutta yksivärisen langan kanssa lopputulos on oikeinkin rauhallinen ja nätti. Täytynee tehdä toisetkin.

2 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Ihana pipo! Tuo värikin on niiiiiin herkullinen.

Anna kirjoitti...

Kiitos :) Tykkään siitä itsekin tosi paljon, siitä tuli heti ehdoton suosikki!