maanantai 22. maaliskuuta 2010

Sukkia.

Sukkia. Jostain kumman syystä minulla on aina puikoilla sukkia. Tälläkin hetkellä kahdet keskeneräiset, ja tässä on teille kahdet valmiit. Toiset ovat vastavalmistuneet, toiset vanhemmat (jotka jäivät bloggaamatta kun blogger ei ollut yhteistyötuulella ja yllättäen hermostuin).


malli: Sunday Swing

lanka: Trekking Hand Art (Brazil)

puikot: 2,5mm

kulutus: 7og

Näihin olen oikein tyytyväinen. Ostin langat viime keväänä, tarkoituksena tehdä kevätsukat, mutta projekti vähän jäi.... Nyt joku ravelryssä mainitsi kevätsukat ja tuo lanka alkoi välittömästi huutaa kaapissa ja muistin tämän yksinkertaisen kivan mallin. Mallineule on yksinkertainen ja helppo - juuri sopiva koulussa neulottavaksi. Varsista tuli hieman löysät, mutta muuten sukat ovat oikein mukavat. Tykkään kovasti, vaikka alkuun mietinkin, että mitähän tästäkin riemunkirjavasta langasta tuleekaan.


Nämä taas ovat toe-up jaywalkerit, lankana Yarngrimoire Yarns sock yarn, värinä Raspberry Swirl. Käytin kaikki 100g ja sainkin melko pitkävartiset sukat. Jaywalker on myös kiva ja yksinkertainen malli. Tuo kuva ei tuo värejä oikein esille, oikeasti ovat paljon makeamman väriset.


Jostain haluaisin löytää inspiraation prinsessamekon aloittamiseen ja Totoro-lapasten tekemiseen. Ensimmäinen kirjoneuleyritykseni päätyi puoleksi puretuksi, kun olin vetänyt langanjuoksut liian kireälle, eikä lapanen enää mennyt käteen. Mutta minä en luovuta, lapaset ovat aivan liian ihanat - pakko saada sellaiset. Kesken ovat myös ratsastussukat, mutta niistä toivottavasti pääsen kohta jo bloggaamaan.

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ihkui sukkasii! :)

Anna kirjoitti...

Kiitos, tykkään kans :)

Elios kirjoitti...

Minuunkin on iskenyt hirveä sukkamania, haluaisin neuloa sukkiasukkiasukkia... :) Nämä ovat hurjan kivoja (eivät ainakaan hillitse omaa sukkaintoani, mutta miksipä sukkaintoa pitäisi hillitä?).