lauantai 13. maaliskuuta 2010

On a mission.

Blogger ei halua olla yhteistyössä kanssani, eikä siis lataa tänne kuvaa tämän päiväisen Tapion kaupan vierailun saaliista. Oikeastaan viihdyin parhaiten Dropsin lankojen parissa, mitään muita ei mukaan tarttunutkaan. :) Delightia kahdessa eri sävyssä, aion tehdä raitasukat, Baby merinoa punaisena (ylläri), Merino extra fineä, vihreää Nepalia... Jotenkin tuo lankavarasto kasvaa. :D

Jotain on kuitenkin saatu aikaiseksi. :)


Wollmeise 80/2o twin, värinä Herzblut. Knottyt, 2mm puikoilla, L-koko. Rakastan. Lankaa näihin kului 75 grammaa. Alunperin uskoin etten valmista saa ikinä, inhoan sormien tekemistä, mutta lanka oli niin ihanaa, että sormet valmistuivat kuin itsestään. Ei ehkä paras mahdollinen neule kouluun mukaan otettavaksi, kummassakin sormikkaassa palmikot menevät nyt eri tavalla. :D Mutta ei sen niin väliä.


Muuten on valmistunut säärystimet liisille, villatakkikin on melkein valmis, tosin inspiraatio sen tekemiseen takkuaa taas. Kaikenlaista on kesken, niistä enemmän sitten kun valmistuvat. :)

Loppuun vielä jotain tulevaa. Minulle tulee tuollainen.


1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Ihanat sormikkaat! Pitäisköhän munkin jossain vaiheessa tehdä jotkut.. Mutta kun mäkään en ihan hirveesti rakasta noiden sormien tekemistä.