sunnuntai 8. marraskuuta 2009

I'm so sorry.

 Peruslapaset. Kyllä, ne näkyvät kuvassa.

Lanka: Idena Bambino Ull

Puikot: 2,5mm

Malli on aivan omasta päästä keksitty, peruslapanen. Aloitin kärjestä, koska en muka osannut arvioida  montako silmukkaa lapasiin tarvittaisiin. Tein näitä lähinnä koulussa, perussileää koko lapanen ja hieman resoria. Ohutta lankaa, joten päätyivät tallilapasiksi. Tallissa on sisällä hieman viileää, joten on kiva pitää käsissä jotain lämmintä kun siivoaa karsinoita tms. Kuvassa esiintyy myös viimetalvinen Mariomyssy, ehdoton suosikkini. <3 Lisäksi kuvassa tuo rakkauspakkaus, blogiheppa. <3


Ihanaiset.

Malli: Fetching (rav-link)

Lanka: Garnstudio DROPS Silke alpaca

Puikot: 4,00mm

Ihanan pehmoiset ja silkkiset kämmekkäät. Rakastan. Vanhat kämmekkääni pääsivät tallihommiin, joten uudet piti tehdä, ja kaapissa makoillut Silke Alpaca kertoi haluavansa olla jotain kaunista. Nopea projekti. Neulomiseen meni päivä, sitten odottelivat toisen päivän, että jaksoin päätellä langanpäät. Kevyttä muokkausta ohjeeseen, tein hieman lyhyemmät varret kuin ohjeessa neuvottiin.

Muut projektit? Kevätsukat purettiin, niille on jo idea valmiina, saisin vain aloitettua. Äidin joululahja on myös vauhdissa. ;) Purotakkikin kaipailee enää hihaa, tosin alkaa pikkuhiljaa tympäistä tuo raitojen neulominen, niin helppoa ja aivotonta kun se onkin. Kauhulla odotan sitä vaihetta, että nuo kappaleet pitäisi saada yhteen, sitä en koskaan ole tehnyt. Tempopipo marinoituu lattialla. Purkaa vai eikö?

Lankaa on myös ostettu, Jitterbugia. <3

2 kommenttia:

Tui kirjoitti...

blogiheppa <3

Nina kirjoitti...

Muistuipa juuri mieleeni mun että munkin pitää tehdä uudet kämmekkäät.. Riittäisköhän tänhetkiset energiat semmoisten neulomiseen.. Vois vaikka kokeilla. :)