maanantai 19. lokakuuta 2009

Tiedän kai nyt paremmin.

Koska uni ei tule, tein inventaariota lankavarastoihini. Hirmuisia määriä vajaita keriä. Mutta kaikenkaikkiaan lankavarasto on melko pieni. Ja pienuudesta huolimatta unohdin, että lankaa on kaapin lisäksi myös sängyn alla. :P Oli iloinen yllätys.

Lankamääriä tärkeämpi inventaarion kohde oli keskeneräisten projektien määrä. Puolihuvikseni lupasin kaverille Tapsan lankakaupassa tiistaina, että kaikki keskeneräiset jutut ovat valmiita toukokuussa. (Tapsan lankakaupassa keskityin hiplaamaan, mukaan tarttui 3 kerää Puroa, 3 kerää Karismaa ja vyyhdillinen ihanan punaista Erämiehen sukkalankaa).

Inventaarioni osoitti, että kesken on 8 projektia:

*Keltaiset lapaset, joista ensimmäinen on puolikasta peukaloa vaille valmis. Melko uusi projekti, koulussa kärjestä aloitettu. Bambino ullia, 2,5mm puikoilla. Ihan perussileää.

*Ylioppilaan sukat, Ilun lankaa. 2mm puikoilla, ihan perussileää (kertaalleen puretut ja uudestaan aloitetut). Kaverille ylppärilahjaksi, tällä hetkellä ainoastaan 4,5 kk myöhässä...

*Purovillatakki. Ihan vasta aloitettu, SK:n ohje 8/09. En halunnut ihan niin värikästä villatakkia kuin ohjeessa, joten korvasin toisen Purosävyn Dropsin mustalla Karismalla. Ihan nätti näyttää näinkin tulevan. :) Olisi varmasti pidemmällä, mutta olen pihdannut tätä kouluneuleeksi, luulisi aikaa jäävän opettajan kuuntelemiseenkin kun neuloo pelkkää sileää?

*Pipo. Löysin ihanan ohjeen ja kun kaapissa oli kerällinen Tempoa, niin siitähän se ajatus sitten lähti. Puolessa välissä mennään, projekti on ehkä kolme päivää vanha.

*Revontuli-huivi. Aloitettu joskus. Viime keväänä. Ehkä puolivälissä. Ja melkein kiinnostaa tehdä, mutta purkaakaan ei huvita.

*Kevätsukat. Zitron Trekking Hand Arttia, ensimmäinen sukka aloitettu. Lanka ihan solmussa, kiitos kaverin koiran. Aloitettu vajaa vuosi sitten....

*Kissasukat. Samassa tilanteessa kuin edellinen, tosin lanka ei ole solmussa ja aloitettu ehkä kaksi viikkoa sitten.

*Jaywalkerit. Viime kevään kouluneule, ensimmäinen sukka tehty, toista ei edes ajateltu.

(*Fifi. Löysin aloitetun Fifin (Kitten mohairia), joka ei olekaan niin paska kuin olin muistellut. Saa nähdä tuleeko tästä joskus jotain).

Ei kommentteja: