keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluraidat

Missä neuloimme kerran-blogissa on joulukuun ajan neulottu jämälankajoulukalenteri-sukkia. Olin ideasta innoissani heti kun siitä kerrottiin. Joka päivä neulottiin annetulla värillä raita, jossa oli kerroksia päivämäärän mukainen päivä. Näihin sukkiin on neulottu kaikkea mahdollista astiaston väristä unelmien matkakohteeseen ja kulkupeliin! Yhtään en yllättynyt, kun aika paljon sukistani löytyy punaista, mutta enemmän yllätyin myös siitä, kuinka paljon niistä löytyy muitakin värejä. Välillä tosin huijasin, kun edellinenkin raita oli punainen.


Joulu on sujunut mukavasti, lahjoja on saatu ja annettu, ja joulutunnelmasta nautittu (jo kuukausitolkulla!). Minulle joulussa on tärkeintä läheiset ja yhdessäolo, rauhallinen ja rento tunnelma, ei stressaaminen. Siitä kertookin kenties myös se, että epäonnistunut piparitalo kasataan vasta ehkä huomenna, kun ennen joulua en ehtinyt. Irkin jouluvaihtoon sentään ehdin osallistua, ja ilmeisesti oma pakettini sai iloisen vastaanoton, niin sai myös minulle tullut paketti. Katsokaa mitä ihanuuksia!

 
Olen todella otettu noista kirjoneulelapasista, niihin on käytetty aikaa. Ovat todella upeat ja juuri sopivat. :) Lanka oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta tekisi mieli hipelöidä sitä jatkuvasti: koostumus kun on merino 70%, silkki 22% ja cashmere 8%. Ihanaa. <3 p="">
Toivotan vielä ihania joulunpyhiä lukijoille ja satunnaisille kävijöille! :)

Ei kommentteja: