sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Toinen haaste

  
Sain Viipiltä haasteen. Tämän tekstin kuvitus onkin sitten Viipin Esapiskistä ottamia kuvia, upeita kaikki. :) Ja ihan näin alkuun voin suositella Viipiä valokuvaajaksi jokaiselle, tällä naisella on silmää ja taitoa!
 


  "Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin kymmeneen kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.  Valitse sitten 10 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 10 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän. "

Minä olen niin laiska, etten jaksa haastaa ketään, tai keksiä kysymyksiä. Vastaan siis vain Viipin kysymyksiin.
1. Parasta elämässäsi? Perhe, mies ja eläimet. Olen tyytyväinen elämääni, minulla on ihana mies, ihana perhe, ihania läheisiä.
 2. Kovin "kolhu" mitä oot kokenu? Isän kuolema.
 3. Pahin tapasi? Asioiden vitkuttelu.
 4. Miten tutustuit hevosiin? En edes muista enää. :) Taisin käyttää kaikki liikenevät mahdollisuudet päästä edes silittämään hevosia. Ja jos en päässyt, niin luin kirjoja/lehtiä ja katsoin hevosohjelmia televisiosta.
 5. Jos saisit valita yhden asian millä muuttaisit tätä maailmaa niin mitä tekisit? En tiedä. Tätä pitäisi miettiä hirmuisen kauan, epäkohtia löytyy ihan riittävästi..


  6. Mikä oot ammatiltasi? Agrologi (amk) olen koulutukseltani, tällä hetkellä kunnalla töissä.
 7. Paras muisto lapsuudesta? Voi, niitä on monta. Kaikki se huolettomuus ja juoksentelu pitkin maita ja mantuja. Majat, mielikuvitusleikit ja eläimet.
 8. Paras muisto hevosten kanssa? Joku hienoista hetkistä tuon pikkuhepan kanssa. Laukkasuorat lumisella metsätiellä, kun tuntuu kuin lentäisimme. Ponin hörinä (harvinaista herkkua, herra on kovin hiljainen).
 9. Kerro päivästäsi? Aamulla kello soi noin kello 6, päästän pikkupiskin pihalle ja vien Ponin ulos. Sitten pikaisesti aamupalaa nassuun, vaatteet päälle ja naama ojennukseen ja töihin. Töistä lähden kotiin 15-16 välillä, kotimatkalla yleensä käyn kaupassa/kirjastossa/jne, jos tarvetta on. Kotiin päästyäni ruokaa naamaan. Loppuillan ohjelma onkin vaihteleva, joko jumppaan/lenkille/Ponin kanssa lenkille tai jotain maatilan töitä. Tai jotain. Mitä milloinkin. Nukkumaan yritän mennä viimeistään 22 aikoihin. Paino sanalla yritän..
 10. Missä olet 10 vuoden päästä? Sen kun tietäisi. ;) Toivottavasti olen lypsykarjatilan emäntä.

Ei kommentteja: