lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kukkaketolapaset

Kun ensimmäisen kerran näin Innsbruck Mittensien (rav link) ohjeen, tiesin haluavani joskus neuloa ne. Koska aakkoshaaste on edennyt jo I-kirjaimeen, oli hyvä hetki hankkia ohjeen sisältävä Vintage modern knits-kirja. ;) Langaksi valikoitui harmaa Cascade 220, tuo hyväksi ja mukavaksi neulottavaksi havaittu lanka.


Tälläiset niistä sitten tuli. Lapaset olivat todella nopeat neuloa, kun vain aikaa oli. Lapasiin kului 50g lankaa, settiin kuuluvat säärystimet ovat vielä tekemättä.


Kirjominen tuotti hieman haastetta, oli ensimmäinen kerta ikinä, ja vaikeuksia oli mm. kirjan englanninkielisten ohjeiden kanssa opetella pistoja. Onneksi on youtube! En hirveän tyytyväinen ole noiden pistojen onnistumiseen, mutta ehkäpä ne menettelevät ensikertalaiseksi. :) Harjoitukset jatkuvat kun vain saan settiin kuuluvat säärystimet (aloitettua)  valmiiksi.4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Onpa hurjan kauniit lapaset!

Heidi kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanat!

Neulisti kirjoitti...

Upeat on! Varmasti vaatinut hermoja ja kärsivällisyyttä jaksaa tehdä kaikki nuo koristukset.

Anna kirjoitti...

Kiitos kehuista. :) Kirjonta tuotti kyllä hieman harmaita hiuksia, kun ei kaikki onnistunutkaan ensimmäisellä kertaa. Tosiaan, seassa on vielä kohtia joihin en ole tyytyväinen, mutta kärsivällisyys ei riittänyt enää... :)