lauantai 21. tammikuuta 2012

PikkusukatLöysin lankavarastostani lankaa. Kaksi 25 gramman kerää. Mark & Kattens Karusell. 100g/400m. Materiaali: 100% merinovilla Väri: erikoinen. Tietyssä valossa näyttää melkein valkoiselta, toisessa harmaalta ja jos oikein tarkkaan katsoo, niin väri on violettiin taittava harmaa. Eikä minulla ollut mitään aavistusta miksi olen nämä ostanut? Oletettavasti jotain Tarkoitusta varten, mutta tuo tarkoitus on autuaasti unohtunut aikojen saatossa. Päätin kadottaa ne lankavarastostani pikimmiten, ja selailin ravelryjonoani. Melko pian eteeni sattui Tennari-sukkien ohje (itse ohje löytyy ravelrystä). Valmiita projekteja selattuani totesin näiden vievän juuri sopivasti lankaa.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen. Sukat syntyivät älyttömän nopeasti, kun ei tarvinnut tehdä vartta, ja mallineulekin oli yksinkertainen. Nyt pitää vain odottaa kesää, että voi kulkea tennareissa ulkona. Malli oli sellainen, että taidanpa tehdä itselleni muutaman parin lisää kesäsukkia. ;) Ainoa masentava puoli oli, että kummastakin kerästä jäi pari metriä lankaa käyttämättä. Jämäsukkien lankavarasto kasvaa. Jälleen.


Pikkusukkasten vaikutus myös näkyy: nyt kesken on mallitilkku tunikaa varten ja toisella välilehdellä nettikaupasta teen tilausta toisen puseron lankoja varten. Hups.

Ei kommentteja: