sunnuntai 9. tammikuuta 2011

It's all in your head.

Tänä vuonna on valmistunut pääasioita. Tai tämä ensimmäinen on oikeastaan valmistunut jo viime vuoden puolella, mutta ei kai sen niin väliä. ;)

Ylimmäisenä esittäytyy avokin pipo. Herra valitteli pään palelemista ja siistin pipon puutetta. Onneksi hänellä on neulova tyttöystävä! Langaksi valikoitui SandnesGarnin Lanett, puikot 2,5 ja lankaa kului n.90g eli piirua vaille kaksi kerää. Malli on oma, 2o2n-joustinta. Tein kaksinkertaisen pipon, eli poimin sitten silmukat luontireunasta ja neuloin toisen pipon toiseen suuntaan. Oli kieltämättä hieman tylsää, mutta joululomaa viettäessä valmistui nopeasti!

Toinen valmistunut on Sipulihattu, työnimeltään The Greenest onion ever seen. Lankana on hieman vaivaa aiheuttanut Noro Retro (jota kului pikkuisen päälle kerällinen). Puikot 6mm ja lopputulos on pikkuisen liian iso, eli ihanan lörpsäkkä. Tykkään! Ohje on peräisin Titityyn blogista. Tai oikeammin taisin ladata Ravelrystä. ;)

 
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä toisen pään asioita! Heinäkuussa Tui etsiskeli sukkaohjeelleen testineulojia, ja minähän olin vapaaehtoinen. Aloitin sukat ja taisin saada varret melkein valmiiksi, ennen kuin kuumuus esti jatkamasta. Joululomalla kaivoin sukat neulekorin pohjalta ja äkkiä olivat valmiit! Kyseinen malli on siis Mile high club (rav link). Lankana minulla Wollmeisen 100% merino, väri WD Am Kalten Polar (jota en onnistunut kuvaamaan oikein). Kulutus 90g. Puikkokoko 2,5.

Ei kommentteja: