perjantai 20. maaliskuuta 2009

Jotain on saatu aikaan.

Nyt sitten, kuvia valmiista ja keskeneräisistä. Valitan huonoa kuvanlaatua, koittakaa kestää. Blogikissat eivät olleet paikalla varmistamassa kuvanlaatua. Tosin jokaisen esitellyn neuloksen valmistumisessa blogikissat ovat auttaneet. Varsinkin Pesonen ottaa mielellään lähikontaktia neulomiseen, syömällä heiluvia puikkoja.

Ensin lapasosasto.


malli: Kalanruotolapaset
lanka: Novita Mambo (1 kerä)
puikot: 6

Nämä lapaset tein isosiskolleni lahjaksi, toiveena oli juuri tämä lanka, ja sopivan mallin etsin itse. Toivon siskon pitävän lapasista (kunhan saan aikaiseksi antaa ne hänelle...). Malli oli helppo neuloa ja nopea, lapaset valmistuivat reippaasti. Tosin lanka oli harvinaisen raivostuttavaa neuloa, mutta lopputulos näyttää todella mukavalta. Tekisi mieli pitää nämä lapaset itselläni.

Malli: Very Cabley Mittens
Lanka: Garnstudio Drops Classic Alpaca (hieman yli 1 kerä)
puikot: 4


Nämä ovat ihan omat ja ihanat. <3 Kävin läpi ties kuinka monet lapasohjeet etsiessäni Sitä Oikeaa, ja langankin ehdin ostaa ennen kuin oikea ohje löytyi. Lapaset oli pakko saada aloitettua Heti, vaikka tarkoitus hiihtolomalla olikin tehdä jotain ihan muuta.... Kuitenkin jäivät kesken, ja toisen lapasen viimeistely vei kuukauden. Nyt ovat valmiit ja ihanat. <3 Lanka on jotain aivan loistavaa.

Ja sitten keskeneräisiin. :P
Kesken on villatakkia, ja kahdet sukat. Toiset itselle ja toiset siskolle. Niistä lisää sitten joskus, tässä hieman esimakua. ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Uu, ihanat keltaiset mambolapaset! <3 Ja onpas hauska idea noissa sinun omissa lapasissasi. Tästä on hyvä jatkaa. :)